ZAMÓW TELEFONICZNIE: +48 536 231 764
Poniedziałek - Piątek w godzinach 10:00 do 14:00
Cordyceps Sinensis w kroplach - 60 ml
Solve LabsMaczużnik chiński, czyli grzyb Cordyceps sinensis znamy z tybetańskiej tradycji.
CORDYCEPS (CORDYCEPS SINENSIS) W KROPLACH 60ML
Maczużnik chiński, czyli grzyb Cordyceps sinensis znamy z tybetańskiej tradycji.
- 30 dni suplementacji
- Ekstrakt 15:1 >20% beta glukanów 1,3/1,6
- Butelka zawiera ekstrakt z 90 000 mg grzyba
- Bez alkoholu - odparowany po procesie ekstrakcji
- Szkło Miron chorniące przed UV
Ekstrakt Cordyceps w płynie
CS-4 (Cordyceps sinensis-4) jest jednym z najlepiej przebadanych, komercyjnie dostępnych gatunków grzyba Cordyceps. W naszym produkcie wykorzystany jest ekstrakt z grzybni CS-4 o nieskazitelnej jakości, bez domieszki skrobi ani ziaren.
Grzybnię maczużnika poddano podwójnej ekstrakcji: najpierw gorącą wodą, później alkoholem. W ten sposób wyciągamy pełne spektrum substancji aktywnych. Alkohol jest jednak tylko rozpuszczalnikiem, czyli narzędziem pojawiającym się na odpowiednim etapie. W gotowym produkcie, który trafia do Twoich rąk w butelce z fioletowego szkła, nie ma już ani kropli alkoholu.
Jak stosować ekstrakt Cordyceps?
Płyn Cordyceps Mushroom możesz dodawać do przedtreningowego napoju, kawy, herbaty lub odżywczego szejka. Jest wiele sposobów na użycie grzybowego płynu w codziennej diecie. Jego łagodny smak pozwala na używanie go jako dodatek do wielu potraw i napojów.
Możesz też skorzystać ze standardowych metod suplementacji. Zawartość pipety dodaj do szklanki wody i wypij lub wpuść pod język na kilkanaście sekund i popij wodą.
Jedna porcja to 2 ML (2 pipety) ekstraktu na dobę.
Składniki:
Źródlana woda wielokrotnie filtrowana, ekstrakt z grzybni maczużnika chińskiego (Cordyceps sinensis (Berk.)) 15:, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (naturalny), ekstrakt z owocu jarzębu pospolitego.
Przechowywanie ekstraktu
Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce.
Nasz ekstrakt w przeciwieństwie do pozostałych produktów na rynku nie posiada alkoholu jako konserwantu. Dzięki temu nie dostarczamy zbędnych procentów przyjmując grzyby, oraz zapewniamy łagodniejszą formę podania. W celu ustabilizowania ekstraktu i zabezpieczenia go przed rozwojem mikroorganizmów użyliśmy naturalnego kwasu cytrynowego oraz ekstraktu z owoców jarząbu pospolitego.
Całość zamknęliśmy w biofotoniczym szkle Miron, które pozwala na dłużej zachować właściwości ekstraktu w środku.